Skip to main content
Tv Meubel

Een fijne woning is een plek waarin je je goed voelt, waarin je kan ontspannen en tot rust kan komen. Door in het ontwerp goed rekening te houden met esthetische aspecten, het functioneel gebruik en de bewoner creëert Studio Jeroen meubelen die goed voelen.

Maar waarom werkt het zo goed om maatwerk meubelen in huis te hebben en wat is het geheim van een mooi ontworpen meubel? We hebben alle geheimen van een prachtig maatwerk meubel voor je op een rij gezet.

Persoonlijk

Persoonlijke stijlen, objecten en meubels zorgen voor een unieke sfeer waarin jij je het beste thuis voelt en daarmee laat jouw woning de persoonlijkheid van zijn bewoners zien. Met maatwerk kun je alle kanten op die je wilt: je creëert een persoonlijke en unieke woning die voor jou goed voelt en oogt. Bijvoorbeeld: in een maatwerk keuken ben je vrij in kleur, vorm en materialen mix. En een maatwerk kast wordt zo ontworpen dat de indeling perfect aansluit bij de garderobe van jou die bijvoorbeeld vooral bestaat uit lange jurken en een grote collectie schoenen.

Eenheid

Met maatwerk meubelen kun je eenheid laten ontstaan tussen oude oorspronkelijk elementen van een woning en nieuwe toevoegingen, door bijvoorbeeld in vorm een referentie te maken naar architectuurkenmerken. Denk daarbij aan ronde zachte vormen in een tafelblad of kookeiland, als knipoog naar een stijlperiode passend bij de woning of de natuurlijke omgeving.

Inbouwkast Op Moeilijke Plek
Dressoir Wit
Keukenontwerp
Stapelbed Multiplex
Geheim | Studio Jeroen, Meubelen Op Maat

Duurzaam

Duurzaam wonen betekent een mix van tijdloze meubels en materialen die niet snel vervelen waardoor ze lang meegaan, door de lange gebruiksduur zijn deze interieurs duurzaam. Daarnaast kan duurzaam wonen ook worden bereikt door gebruik van ecologisch verantwoorde producten zoals hout met een keurmerk. Maatwerk meubelen leent zich perfect voor het toepassen van een duurzaam karakter aan je woning, omdat materialen op maat worden ingekocht kan er extra worden gelet op de herkomst en het productieproces.

Daarnaast is een maatwerk meubel in een woning, uniek en speciaal op de persoonlijke smaak en eisen van jou gemaakt en gaat daardoor vaak een leven lang mee. Door de persoonlijke twist en de unieke toepassing en gebruik van kwalitatieve hoogwaardige materialen blijf je lang genieten van je meubelen.

Efficiënt

Met maatwerk kun je de meest optimale oplossingen toepassen voor unieke vraagstukken. Met een standaard kast zit je altijd aan vaste afmetingen vast en zo gaat er bijvoorbeeld onnodig ruimte verloren en ontstaan er vaak naden en open ruimtes die niet meer gebruikt kunnen worden.

Ook kun je in maatwerk meubelen materialen toevoegen die meerdere functies hebben. Een wand bekleed met vilt is prachtig en werkt ook als een geluiddemper.

Dressoir Eiken En Wit

Evenwicht

Een huis met enkel standaard meubels kan ook sneller rommelig overkomen. Juist de mix van vaste maatwerk in combinatie met mooie losstaande meubels zorgt voor een evenwichtige mix die rustig aanvoelt. Evenwicht, in combinatie met de vergrootte efficiëntie van maatwerk oplossingen zorgt voor meer woongenot.

Met maatwerk meubelen is het ook goed mogelijk om bepaalde maatvoeringen door te voeren in de hele woning, bijvoorbeeld de hoogte van een kastenwand, wat zorgt voor harmonie en rust. Hetzelfde geldt voor materialenmix: door in de hele woning maatwerk in dezelfde mix van materialen toe te voegen breng je evenwicht in de hele woning.

Verbergt

Maatwerk meubelen zijn er een goede mogelijkheid om leidingwerk, elektriciteitskabels en internet- en TV-aansluitingen te verbergen. Zo kun je optimaal gebruikmaken van bijvoorbeeld je computer in een maatwerk bureau. Alle storende leidingen en snoeren zijn netjes weggewerkt. Ook elementen die juist zicht en geluid opleveren worden goed geïntegreerd: spots en led-strips kunnen mooi worden weggewerkt en bieden optimaal licht. En grotere objecten, zoals airco’s, wasmachines, schoorsteenpijpen en radiatoren kunnen, zonder in te hoeven boeten op hun gebruiksfunctie, met maatwerk vakkundig en mooi worden weggewerkt.

Geheim | Studio Jeroen, Meubelen Op Maat
Geheim | Studio Jeroen, Meubelen Op Maat

Samenwerken, een kop koffie of leuk project?

Wij werken niet voor jou, maar samen met jou, omdat wij geloven dat persoonlijke aandacht en betrokkenheid leiden tot het beste resultaat.

Wil je vrijblijvend van gedachten wisselen? Wij denken graag met je mee en komen graag bij je langs. Laat je gegevens achter of bel +31 70 223 02 13.  Laatste artikelen van Studio Jeroen

  Geheim | Studio Jeroen, Meubelen Op Maat

  Duurzaam meubelontwerp: het huwelijk van stijl en milieubewustzijn

  | Geen onderdeel van een categorie | No Comments
  Duurzaamheid is de afgelopen jaren een belangrijk thema geworden in verschillende industrieën, en de meubelsector vormt daarop geen uitzondering.
  Geheim | Studio Jeroen, Meubelen Op Maat

  Het geheim van maatwerk meubels in je interieur

  | Geen onderdeel van een categorie | No Comments
  Een fijne woning is een plek waarin je je goed voelt, waarin je kan ontspannen en tot rust kan komen. Wij hebben alle geheimen van…
  Geheim | Studio Jeroen, Meubelen Op Maat

  Zo onderhoud je een meubel met Woca olie

  | Geen onderdeel van een categorie | No Comments
  Denk er aan om je meubel zo nu en dan wat aandacht & liefde te geven. Want het meubel waar je zo van houdt, blijft…
  Abonneer op onze nieuwsbrief

  Blijf op de hoogte van de laatste updates.
  Elke maand rechtstreeks in je inbox.