Skip to main content
Tv Meubel
Open Kast
Meubel Op Maat | Studio Jeroen, Meubelen Op Maat
Zo eenvoudig is het

Een prachtig meubel op maat in 6 stappen

Studio Jeroen ontwerpt en produceert prachtige maatwerk meubels voor particulieren en bedrijven. Alle meubelen worden in Den Haag met de hand gemaakt voor een uniek en tijdloos interieur.

Heb je een eigen ontwerp? Wij denken graag met je mee en adviseren in materiaalkeuze en afwerking. Je meubel wordt zoveel mogelijk in onze atelier gemaakt en op locatie afgemonteerd.

Kennis Maken

Kennis maken

Tijdens een vrijblijvende kennismaking kom ik bij je langs om al je wensen te bespreken. Met deze kennismaking kan je meer vertellen over je wensen, stijl en voorkeuren.
Spacer
Concept Ontwerpen

Concept ontwerpen

Tijdens het conceptontwerp kijken we naar de basis van het ontwerp. Zo wordt bijvoorbeeld indeling, gebruik, materiaal en kleur in het ontwerp meegenomen. Er worden twee concept ontwerpen gemaakt en deze worden door middel van 3D visuals persoonlijk aan je gepresenteerd en toegelicht.
Spacer
Voorlopig Ontwerp

Voorlopig ontwerp

Na de presentatie van de concept ontwerpen heb je de tijd om een concept uit te kiezen om deze verder te laten ontwerpen. Op basis van je wensen en feedback gaan we 3D visuals vertalen naar technische tekeningen inclusief aanzichten en doorsneden.
Spacer
Definitief Ontwerp

Definitief ontwerp

Met twee revisies op de tekeningen werken we samen tot een gewenst ontwerp. Met wat final touches, komt Studio Jeroen in samenwerking met jou en je feedback tot het definitieve ontwerp.
Spacer
Realisatie

Realisatie

Met het ontwerp in de hand gaan we het maken van jouw meubel opnemen in de planning en begint het wachten. Uiteindelijk starten we met magische vingers in ons atelier met het maken van jouw meubel.
Levering

Levering

Wanneer we het meubel komen bezorgen, gaan we pas weg wanneer alles naar wens is.
Onderhoud

Onderhoud

Een meubel gaat extra lang mee als je het ook goed (preventief) onderhoud. Ook daar kun je bij Studio Jeroen voor terecht.

Voor elke maatwerk meubel vraag, hebben we een antwoord

Badkamermeubel

Keuken

TV-meubel

Kledingkast

Dressoir

Tafel

Bed

Bureau

Laat ons jouw ideeën weten en samen gaan we ze realiseren.

Steeds meer mensen weten hun weg naar Studio Jeroen te vinden.