Skip to main content
Keuken Eiken En Wit

Ons verhaal

Bij Studio Jeroen maken we sinds 2016 met toewijding meubelen. We waarderen een groene planeet en dragen graag bij aan een gezonde, eerlijke en duurzame samenleving. Onze meubelen worden gebruikt in zowel een professionele als persoonlijke omgeving.

Duurzaamheid zit in onze vezels en daardoor denken we al tijdens het ontwerpen na wat de impact is van de materialen die we gebruiken en wat en mee gebeurd wanneer het meubel overbodig is.

We bieden makers en creatievelingen een digitaal platform waarin ze hun producten kunnen verkopen, omdat we ons realiseren dat we niet alleen de wereld duurzamer kunnen maken en dat we samen meer bereiken.

Daarnaast voorzien we architecten tot interieurontwerpers van de juiste tools om de best mogelijke interieurs te creëren. Vanzelfsprekend maken wij ze met vakmanschap van duurzame of gerecyclede materialen.

Wij zijn professioneel, oprecht, sociaal en gedreven. Onze meubelen zijn authentiek en ergonomisch. Ze zijn duurzaam en vooral goed ontworpen en gemaakt.

Studio Jeroen