Skip to main content
Business To Business | Studio Jeroen, Meubelen Op Maat

Business to Business

Met architectenbureaus, projectinrichters en andere interieur bedrijven werken we graag mee samen om de mooiste meubels op maat te maken voor o.a. particulieren, kantoren, horeca, retail en onderwijs.

Heb je een idee, schets of uitgewerkt ontwerp wat gerealiseerd moet worden? We denken graag met je mee.

Waar wij mee helpen

Ontwerptraject

Ben je ook zo vaak bezig met tekenen achter de laptop en wil je graag meer werken in de werkplaats? Wij kunnen voor meubelmakers het gehele ontwerptraject met de klant overnemen en zo heb jij meer tijd vrij om prachtige meubelen te maken.

Materiaal keuze

Tijdens de ontwerpfase kunnen we kennis delen wat de impact is van de materialen die gekozen worden. Zo overzien we elke levensfase van een meubel van maintain, redistribute en repair tot refurbish, repurpose en recycle.

Technische tekeningen

Fusion 360 en SketchUp kennen weinig geheimen voor ons, elk project wordt volledig uitgewerkt om inzicht te geven hoe het meubel er uit komt te zien en welke ontwerpkeuzes er gemaakt zijn.

Realisatie

Met vakmanschap en oog voor detail worden alle meubelen naar jouw wens gemaakt. Daarbij houden we in een meubelpaspoort bij welke materialen er zijn gebruikt, om onderhoud, hergebruik & recycling te vereenvoudigen.

Graag maken we vrijblijvend kennis met je en
wellicht kunnen wij jou helpen met een volgend project succesvol af te ronden.