Wandhaak Konijn Kiki

Deze houten dieren wandhaak konijn van Ted & Fred is uniek, heeft een speels uiterlijk, geeft de baby- of kinderkamer sfeer maar zijn ook nog eens handig in gebruik.

21,95

3 voor 59,95 en combineren is mogelijk,
alle wandhaken vind je hier.

Beschrijving

Je kan jasjes, badcapes of kleding aan de wandhaak hangen, je kan de dieren wandhaak gebruiken om er toffe decoratie zoals een hangplantje aan te hangen. De wandhaken kunnen ook gebruikt worden als kinderkapstok. Hang meerdere wandhaken naast elkaar in de gang of kamer en je hebt een echte jungle kapstok.

De 8 verschillende dieren passen in elk interieur maar zijn uitermate perfect voor echte jungle kamers.

Je hebt de keuze uit 8 verschillende dieren: Olifant Otis, giraffe Ted, tijger Fred, krokodil Kees, flamingo Fay, dino Dirk, vos Victor en konijn Kiki. De wandhaken zijn gemaakt van multiplex hout.

Ga jij een babykamer of kinderkamer (opnieuw) inrichten omdat er baby op komst is of omdat je bijvoorbeeld gaat verbouwen dan zijn deze dieren wandhaken precies wat je nodig hebt. De houten wandhaken van Ted & Fred worden heel makkelijk aan de muur bevestigd en alles wat je daarvoor nodig hebt wordt meegeleverd: Een ophanginstructie en een setje met schroefjes en plugjes.

Een houten wandhaak van Ted & Fred is een echte eye-catcher in jouw baby- of kinderkamer. Welke kies jij?

Afmetingen:
Alle wandhaken verschillen iets van elkaar qua afmetingen maar zijn gemiddeld tussen de 10cm en 15cm breed en tussen de 10cm en 20cm hoog. Alle wandhaken zijn wel zo gemaakt dat ze allemaal gecombineerd kunnen worden.

Onze wandhaken worden met liefde gemaakt van hout met een FSC Keurmerk. Dit betekent dat er enkel hout gebruikt wordt met dit kenmerk. Voor elke boom die er wordt gekapt komt er minimaal 1 terug. Het is ecologisch en maatschappelijk verantwoord en zo helpen we mee aan een duurzame wereld.

Let op: hout is een natuurproduct en dat ‘leeft’. Elke plank die wordt gebruikt voor de productie van de wandhaken is anders dit betekent dat er soms een klein kleurverschil met de wandhaken kan zijn dan op de foto en dat de ene haak iets strakker of losser zit dan de ander.

Extra informatie

Merk

Ted & Fred

Materiaal

Hout

Gewicht

0,25 kg

Breedte

10cm

Hoogte

15cm