Kinderkapstok dieren rond

Ben je gek op dieren en van hout? Dan is deze toffe kinderkapstok van Ted & Fred precies wat je zoekt. De kapstok van Ted & Fred heeft een gemakkelijk ophang principe.

Dit product is momenteel niet op voorraad.

Beschrijving

Met deze kapstok haal je een uniek exemplaar in huis en je kan onbeperkt de indeling afwisselen wat het ook nog eens een hele creatieve kapstok maakt. Hang de kapstok op in de gang speciaal voor de kinderjassen en rugzakjes of hang de kapstok op de baby- of kinderkamer.

Uiteraard kan de kapstok ook voor genoeg andere creatieve dingen gebruikt worden: Hang er een lamp aan die je bijvoorbeeld kan kopen bij Liefs van Emma of hang er decoratie, een slinger of een plantje aan.

De houten kapstok wordt heel gemakkelijk aan de muur gemonteerd en alles wat je ervoor nodig hebt wordt meegeleverd: schroefjes, plugjes en een ophang instructie.

Afmetingen en productinformatie:
– De kapstok is gemaakt van multiplex berkenhout.
– De kapstok is 40 cm x 9 cm
– De diertjes zijn gemiddeld 9 cm x 9 cm
– Het logo van Ted & Fred wordt aan de linkerkant erop gebrand en geeft een speelse look op de kapstok.

Er is ruimte om de kapstok met 3 schroefjes vast te zetten maar het moet met 2 genoeg zijn. Mocht je zelf gebruik willen maken van het derde schroefje dan is dit mogelijk.

Onze kapstokken worden met liefde gemaakt van multiplex hout met een FSC Keurmerk. Dit betekent dat er enkel hout gebruikt wordt met dit kenmerk. Voor elke boom die er wordt gekapt komt er minimaal 1 terug. Het is ecologisch en maatschappelijk verantwoord en zo helpen we mee aan een duurzame wereld.

Let op: hout is een natuurproduct en dat ‘leeft’. Elke plank die wordt gebruikt voor de productie van de wandhaken is anders dit betekent dat er soms een klein kleurverschil met de wandhaken kan zijn dan op de foto en dat de ene haak iets strakker of losser zit dan de ander.

Extra informatie

Breedte

40cm

Hoogte

9cm

EAN

8785253242897

Merk

Ted & Fred

Haak 1

Olifant, Giraffe, Tijger, Flamingo

Haak 2

Olifant, Giraffe, Tijger, Flamingo, Dino, Krokodil

Haak 3

Tijger, Flamingo, Dino, Krokodil

Materiaal

Multiplex